فراخوان ایده ها و تحلیل های برتر جهت بزرگداشت روز آمار و برنامه ریزی

مطابق با رویداد سالیانه بزرگداشت روز آمار و برنامه ریزی، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه درصدد برگزاری مراسم بزرگداشت این روز در اول آبان ماه 1402 می باشد. یکی از ارکان مهم این رویداد، انتخاب ایده های برتر در زمینه تحلیل های آماری مورد نیاز مدیران در دو محور ذیل می باشد. شایان ذکر است ایده های ارسالی پس از جمع آوری توسط کمیته های تخصصی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و از طرح های منتخب در روز همایش تجلیل به عمل خواهد آمد. لذا رابطین محترم آماری واحدهای تابعه دانشگاه می توانند در این فراخوان شرکت نموده و  ایده های خود را  جهت داوری حداکثر لغایت 1402/07/22  به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ارسال نمایند.

محور اول: ایده استفاده از داده های موجود در سازمان در راستای برطرف نمودن نیازهای مدیریتی در آن حوزه

محور دوم: ایده استفاده/ ترکیب داده های موجود در سازمان با یکدیگر و یا با عوامل زیست محیطی چون آلودگی هوا، محصولات کشاورزی، خاک، آب و ... در قالب داده های مکانی بر روی نقشه های جغرافیایی