نشست مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور

گردهمایی مديران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر سیدرضا مظهری (رئیس محترم مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت) با موضوع بازبینی آیین نامه فاوا در مجتمع فرهنگی و ورزشی صندوق رفاه دانشجویی واقع در مازندران، ساری از تاریخ 1402/08/09 الی 1402/08/10 برگزار گردید.
در این نشست آقای دکتر مجید جنگی (مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) به عنوان دبیر کمیته کشوری امنیت اطلاعات و دبیر کمیته کشوری امار و علم داده از بین ۷ کمیته تخصصی، حضور داشته و طی سخنرانی در خصوص بازبینی آیین نامه فاوا در حوزه آمار و فن آوری اطلاعات، نظرات و مطالبی را بیان نمودند.
طی این همایش ،آیین نامه فاوا برای اولین بار مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و برای ابلاغ به هیات امنای دانشگاههای علوم‌پزشکی کشور تقدیم‌ گردید.