بازدید مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) فریدونشهر و شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدونشهر

در روز چهارشنبه مورخ 1402/9/22 دکتر مجید جنگی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات به همراه کارشناسان و رئیس گروه زیرساخت و شبکه دانشگاه، ازبیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) فریدونشهر و شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدونشهر بازدید نمودند.

در این بازدید، طی جلسه ای با حضور رییس بیمارستان، مدیر، مترون، مسئولین فناوری، درآمد و مدارک پزشکی در خصوص وضعیت اتاق سرور و زیرساخت شبکه، وضعیت تجهیزات سخت افزاری، سامانه اطلاعات بیمارستانی( HIS )، وضعیت پیاده سازی تعرفه پرستاری و ابلاغیه های 16 گانه در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

سپس در بازدید از شبکه بهداشت و درمان شهرستان، وضعیت زیرساخت شبکه، روند پیشرفت پروژه اجرای ارتباطات بی سیم ، وضعیت تجهیزات سخت افزاری، وضعیت ارتباط شبکه مناطق پشتکوه با حضور مدیریت شبکه بهداشت و درمان جناب آقای دکتر لچینانی، مسئولین امور عمومی، حراست و فناوری اطلاعات بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.